maskë me maskë të plotë fytyre

Click to view text only

maskë me maskë të plotë fytyreLLOGARI KONTAKT KARTELA ime
Promocione të veçanta
Pajisjet e Scuba
Gear Snorkeling
wetsuits
Freediving - Spearfishing
Marsh
not
Kids
veshje
aksesorë
Mbylle / Përdorur
Kurset e Scuba
Rentals
Udhëtime dhe Udhëtime me Scuba
Më shumë ...
858-581-2800
Anijeve të lirë në të gjitha urdhërat mbi $ 50 - MËSO MË SHUMË
0
kërkim kërkim
Shporta
•••••
Karroca juaj aktualisht është bosh.
FALAS
SHIPPING * CMIMI ME I MIRE
cERTIFIKUAR
DIVERS 30/60/120
KTHIM I RI
PROMOS
Faqja Kryesore / Pajisjet e Scuba / Rregullatorët / Octopuses / Oqeani Reef Neptuni Space G. Divers Seria Full Face Mask Kit

Oqeani Reef Neptuni Space G. Divers Seria Full Face Mask Kit
Kodi: reg116
$ 991,00

Anije për FALAS
Size:
Ngjyrë:

SHTO

përshkrim i produktit
•••••
Kjo është Hapësira e Neptunit të Hapësirës së Oqeanit

maskë snorkel maskë të plotë

Karakteristika:

maskë snorkel maskë të plotë

Përfshin një rregullator të integruar të balancuar të fazës së dytë dhe gete presioni të ulët
G.divers projektuar rishtazi Dizajn sistemi shter
Port SAV / octopus e bën instalimin e një pajisje ose një oktapod të ajrit të Sipërfaqes Ajrore duke përdorur përshtatësin shumë të lehtë
Përfshin pajisjen GSM G.Divers Underwater Communication që zgjeron aftësinë e zhytësit për të komunikuar me të tjerët me gojë
Uji që mund të depërtoj në maskë, eliminohet lehtësisht duke nxjerrë ose duke e shtyrë butonin "spastrim" në fazën e dytë
Shtrydhja e maskës, një problem i zakonshëm për maska ​​konvencionale, nuk do të ndodhë me hapësirën e Neptunit sepse presioni brenda maskës është i barabartë me presionin jashtë maskës.
Sistemi i qarkullimit të ajrit të Hapësirës së Neptunit është i një lloji dhe është i dizajnuar për të eliminuar ombrellën dhe për të zvogëluar sasinë e CO dhe ngritjes së CO2
Patentuar shaminë stil përballet me skaj, formohem nga gome premium silikonit
përdor një "profil pranveror" dhe sipërfaqe të madhe nënshkrimin, madhësi të dyfishtë të maska ​​konvencionale (30-45 mm)
Efekti "Pranvera" është një kombinim i seksionit të dyfishtë "S" dhe brinjëve të brendshëm të mbështetjes që i lejon G.divers FFM të "notojë" në mënyrë të qetë në fytyrë
përshtatje shumë të rehatshme dhe mbështetje të mjaftueshme
rrip i kokës është i lidhur drejtpërdrejtë me mburojën e fytyrës, duke lejuar që presioni të shpërndahet në mënyrë të barabartë përgjatë skajit të maskës

maskë snorkel maskë të plotë

Gjashtë rripat e kapësit të kokës e mbajnë maskën në një pozitë të fortë për shkak të elasticitetit të tyre të ulët
Pika e secilit rrip (gome) është më e gjerë, duke i bërë më të lehtë për të kapur ndërsa mbanin doreza neoprene
FRB II (shtrëngim i shpejtë rrotullues) lejon që maskë të jetë i veshur dhe të fiksohet shpejt
E disponueshme në 2 madhësi dhe 4 mundësi ngjyra
Garancia e prodhuesit 2 vjeçar
Të jetë një eksplorues, të jetë aventureske, të jetë një zhytës i përgjegjshëm me linjën e re G.divers nga OCEAN REEF!

Regjistrohu për Promovimet
Merrni lajmet më të fundit mbi promovimet e reja, udhëtimet e zhytjeve dhe Udhëtimi, dhe informacionet e studentëve lokalë.
Adresa Email
I interesuar në...
Speciale dhe Promocione
Udhëtime dhe Udhëtime me Diving Scuba
Studentët Lokal të Divers ABONOHU
Na gjej
burime
Shërbimi ndaj klientit
Info për pagesë

Copyright © 2017 Shtëpia e Scuba.