full face snorkel mask

Click to view text only

full face snorkel mask



AKUN KONTAK MY KART
Promosi Khusus
Peralatan Scuba
Snorkeling Gear
Wetsuits
Freediving - Spearfishing
Gear
Nglangi
Kids
Pakaian
Aksesoris
Tutup / Digunakake
Kursus Scuba
Sewa
Scuba Trips & Travel
Liyane ...
858-581-2800
Gratis Pengiriman ing kabeh pesenan liwat $ 50 - LEARN MORE
0
Nggoleki Nggoleki
Shopping Cart
•••••
Wadhah saiki kosong.
FREE
SHIPPING * HARGA TERBAIK
CERTIFIED
DIVERS 30/60/120
MULAI NEW
topeng topeng snorkel
PROMOSI PROMOS
Ngarep / Peralatan Scuba / Regulator / Octopus / Ocean Reef Neptune Space G. Divers Series Mask Face Face Kit

Ocean Reef Neptune Space G. Divers Series Mask Face Face Kit
Kode: reg116
$ 991.00

topeng kulit topeng snorkel
SHIPS FOR FREE
Ukuran:
Werna:

TAMBAH

Deskripsi Produk
•••••
Iki yakuwi Ocean Reef Neptune Space G. Series Series Mask Full Face Mask

Fitur:
Kalebu regulator tahap 2 sing diintegrasi lan selang tekanan kurang
Desaine anyar G.divers Desain sistem exhaust
Pelabuhan SAV / gurita ndadekake instalasi salah siji Aksesoris Watu Surface Air utawa gurita nggunakake adaptor gampang banget
Kalebu piranti komunikasi Underwater GSM G.Diverses sing ngembangake kemampuan penyelam kanggo komunikasi karo wong liya
Banyu sing bisa sumelet ing topeng kanthi gampang diilangi kanthi exhaling utawa nyorong tombol "purge" ing tahap kaping kalih
Perasan topeng, masalah umum kanggo tutup konvensional, ora bakal kedadeyan karo Space Neptunus amarga tekanan ing jero topeng iku padha karo tekanan ing njaba topeng.
Sistem sirkulasi udara Neptunus iki minangka salah sawijining jinis lan dirancang kanggo ngilangi fogging lan ngurangi jumlah CO lan buildup CO2
Patented bellows style face skirt, molded from premium grade silicone silicone
migunakake "profil musim semi" lan permukaan segel gedhe, ukuran ganda konvensional topeng (30-45mm)
Efek "Spring" yaiku gabungan saka bagean "S" sing kaping pindho lan tulang rusuk utama sing ngidini GFivers bisa ngambang ing pasuryan
pas banget nyaman lan dhukungan akeh
tali sirep ditempelake kanthi langsung menyang tameng pasuryan, supaya tekanan bisa disebarake bebarengan ing rok topeng
Saben enem tali sikil kepala nahan topeng ing posisi sing mantep amarga elastisitas sing kurang
topeng kulit topeng snorkel
Pucuk saben tali (karet) luwih akeh, dadi luwih gampang dienggo nalika nganggo sarung tangan neoprene
Ing FRB II (cepet puteran geser) ngidini topeng bakal disumbat lan dianggo cepet
Kasedhiya ing 2 ukuran lan 4 opsi werna
2 taun Garansi Produsen
Dadi explorer, dadi petualang, dadi penyelam sing tanggung jawab karo baris G.divers anyar saka OCEAN REEF!

Langganan Kanggo Promosi
Nampa kabar paling anyar babagan promosi anyar, perjalanan scuba diving & Travel, lan info mahasiswa lokal.
Alamat email
Kasengsem ing...

topeng topeng snorkeling

Istimewa & Promosi
Scuba Diving Trips & Travel
Pelajar Mahasiswa Lokal SUBSCRIBE
Golek Kita
Sumber Daya
Layanan Pelanggan
Informasi Pembayaran

Copyright © 2017 House of Scuba.