snorkel topeng raray pinuh

Click to view text only

snorkel topeng raray pinuh



rekening hubungan MY karanjang
promosi husus
Scuba Equipment
Snorkeling Gear
Wetsuits
Freediving - Spearfishing
pakakas
ngojay
kids
Apparel
barang-barang tambahan
Closeout / Dipaké
Kursus-kursus Scuba
Rentals
Scuba perjalanan & Travel
Tambih deui...
858-581-2800
Bébas pengiriman barang dina sagala pesenan leuwih $ 50 - DIAJAR MORE
snorkel raray topeng pinuh
0
neangan neangan
Karanjang balanja
•••••
karanjang anjeun ayeuna kosong.
FREE
BALANJA* harga pangalusna
snorkel raray topeng pinuh
Certified
DIVERS 30/60/120
mulih NEW
PROMOS
imah / Scuba Equipment / Régulator / Octopuses / Samudra Karang Néptunus Spasi G. Divers Topeng Series Full raray Kit

snorkel topeng raray pinuh


Samudra Karang Néptunus Spasi G. Divers Topeng Series Full raray Kit
Kode: reg116
$ 991,00

Kapal haratis
ukuran:
warna:

TAMBAHKEUN

Panjelasan Produk
•••••
Ieu Samudra Karang Néptunus Spasi G. Divers Series Full raray Topeng Kit

Fitur:
Ngawengku hiji terpadu saimbang 2nd tahap regulator sarta selang tekanan low
G.divers dirancang karek design Sistim haseup
SAV / port gurita ngajadikeun instalasi boh mangrupa Surface Air klep aksésori atawa gurita maké adaptor pisan gampang
Ngawengku Alat GSM G.Divers jero cai Komunikasi mana expands kamampuan palika urang pikeun ngahubung sareng batur verbal
Cai nu jadi seep kana mask gampang ngaleungitkeun ku exhaling atanapi ngadorong tombol "kosongna" dina tahap kadua
Mask squeeze, masalah umum pikeun masker konvensional, moal lumangsung kalayan Spasi Néptunus kusabab tekanan di jero topeng sarua jeung tekanan luar topéng.
The Néptunus Spasi Sistim sirkulasi hawa téh salah sahiji jenis sarta dirancang pikeun ngaleungitkeun fogging sarta ngurangan jumlah CO jeung meta CO2
Dipaténkeun bellows rok gaya raray, dijieun tina karét silikon kelas premium
ngagunakeun "profil spring" na beungeut sealing badag, ukuranana ganda tina masker konvensional (30-45mm)
"Spring" pangaruh nyaéta kombinasi tina ganda "S" bagian jeung tulang rusuk rojongan batin nu ngamungkinkeun G.divers ffm ka "ngambang" comfortably dina raray
pisan nyaman pas na rojongan ample
tali sirah anu langsung napel kana tameng raray, sahingga tekanan bisa disebarkeun sarua sapanjang rok topeng
Genep Straps of abah sirah nyekel topeng dina posisi teguh alatan élastisitas maranéhanana low
Ujung unggal tali (karét) nyaéta lega, nyieun eta gampang nangkep bari maké sarung neoprene
The FRB II (gancang puteran ngaitkeun) ngamungkinkeun mask bisa donned na doffed gancang
snorkeling topeng raray pinuh
Sadia 2 ukuran na 4 pilihan warna
jaminan Produsén 2 taun
Jadi hiji ngajajah, jadi Dongeng, janten palika jawab kalawan garis G.divers anyar ti Samudra Karang!

Ngalanggan Pikeun promosi
Nampi beja panganyarna dina promosi anyar, scuba diving perjalanan & Travel, sarta inpo murid lokal.
Alamat email
Resep kana...
Specials & promosi
Scuba Grogol perjalanan & Travel
Lokal Mahasiswa Divers ngalanggan
neangan Kami
sumberdaya
Palayanan palanggan
Info pamayaran

Copyright © 2017 DPR Scuba.